Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Training: De e-cursus voor onderhandelingen over klimaatverandering en gezondheid

De cursus behandelt de verbanden tussen klimaatverandering en gezondheid en heeft tot doel belangrijke vragen te beantwoorden, zoals de huidige stand van de onderhandelingen over klimaatverandering op internationaal niveau met betrekking tot gezondheid en hoe klimaatverandering de menselijke gezondheid beïnvloedt.

De cursus is gratis en open voor iedereen en wordt aangevuld met twee webinars over onderhandelingen over klimaatverandering en gezondheid, die plaatsvinden op 17 en 18 oktober.

Je kunt je hier aanmelden

Na het voltooien van de cursus kunnen deelnemers:

  • Leg uit hoe klimaatverandering de gezondheid beïnvloedt;
  • Erkenning van het internationale klimaatveranderingsbeleid;
  • de partijen en groepen van partijen bij het UNFCCC, het Protocol van Kyoto en de Overeenkomst van Parijs te identificeren, met inbegrip van hun respectieve verbintenissen en onderhandelingsposities;
  • Beschrijf het resultaat van eerdere onderhandelingssessies;
  • Bespreken van de belangrijkste kwesties in de lopende internationale onderhandelingen over klimaatverandering, met name met betrekking tot de bevordering van gezondheidsprioriteiten en de integratie van gezondheid in alle beleidsmaatregelen.

Wees de eerste om reactie te geven

Leave a Reply

%d bloggers like this: