Press "Enter" to skip to content

Hilton forbedrer ESG-målene for at fremme klimaindsatsen og den sociale indvirkning

Efterhånden som verden vender tilbage til at rejse, har det aldrig været vigtigere at gøre det på en bæredygtig og ansvarlig måde. Med stigende påvirkninger fra klimaændringer og stigende efterspørgsel efter mere bæredygtige hotelmuligheder udvikler Hilton sine miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG) forpligtelser for at hjælpe med at bevare destinationer, hvor hilton opererer, og drive inklusiv vækst i lokalsamfund rundt om i verden.

Hilton lancerede sine 2030-mål for fire år siden som en del af sin ambitiøse ESG-strategi, “Travel with Purpose”, hvilket gør det til den første globale hotelvirksomhed, der sætter videnskabeligt baserede klimamål. Nu, efter en strategisk gennemgang af disse mål, udvikling af klimavidenskab og bedste praksis, har Hilton opdateret sine miljømæssige og sociale påvirkningsmål.

Disse opdaterede benchmarks omfatter mere ambitiøse miljømål og nye sociale mål, der skal hjælpe med at drive en mere bæredygtig forretning og skabe muligheder i de samfund, de tjener.

Hiltons styrkede mål for drivhusgasemissioner – som sigter mod at reducere emissionsintensiteten med 75 % på de forvaltede hoteller og emissionsintensiteten med 56 % inden 2030 i franchiseaftaler – er blevet valideret af Science Based Targets-initiativet (SBTi), et globalt organ, der gør det muligt for virksomheder. at fastsætte ambitiøse emissionsreduktionsmål i overensstemmelse med den seneste klimavidenskab.

Baner vejen til netto nul

I juni 2022 validerede SBTi, at Hiltons opdaterede mål for reduktion af drivhusgasemissioner er i overensstemmelse med en bane for at holde den globale temperaturstigning på 1,5 ° C over det førindustrielle niveau for at hjælpe med at begrænse virkningerne af klimaændringer. Den seneste klimavidenskab fra FN’s Klimapanel (IPCC) viser, at det stadig er muligt at begrænse den globale temperaturstigning til 1,5 grader, men vi er faretruende tæt på den tærskel.

Ved at forpligte sig til dette ambitiøse mål slutter Hilton sig til andre erhvervsledere for at reagere på IPCC’s presserende opfordring og mål, der blev fastsat i Paris-klimaaftalen fra 2015. Hilton har også forpligtet sig til et CO2-reduktionsmål på under 2 °C for sine franchiserede ejendomme.

Derudover annoncerede Hilton en ny forpligtelse til venturekapitalfonden Fifth Wall’s Climate Tech Fund, der vil investere i software, hardware, vedvarende energi, energilagring, smarte bygninger og kulstofbindingsteknologier for at reducere kulstofemissioner i ejendomsbranchen på 10,5 billioner dollars.

Disse nye miljømæssige forpligtelser bygger på Hiltons lange historie med at lede hotel- og restaurationsbranchen med hensyn til at fastsætte specifikke, målbare miljømål, der fremmer bæredygtig drift, minimerer CO2-udledningen og skaber forretningseffektivitet.

Hilton er blevet udnævnt til verdens og nordamerikanske Dow Jones Sustainability Index fem år i træk, en af de mest indflydelsesrige virksomheders bæredygtighedsrangeringer.

Oprettelse af en mulighedsmotor

Som en af verdens største hotelvirksomheder anerkender Hilton sit ansvar for at beskytte lokalsamfund og planeten, så de destinationer, hvor Hilton opererer, kan forblive levende og modstandsdygtige for generationer af rejsende.

Ud over udvidede miljømål har Hilton bekræftet sit engagement i at støtte de samfund, hvor hilton opererer, ved at annoncere tre opdaterede mål for social indvirkning:

Opret 5 millioner uddannelses- og karrierevækstmuligheder for teammedlemmer og lokalsamfund med fokus på underrepræsenterede grupper inden 2030.
Meningsfuldt påvirke 20 millioner medlemmer af lokalsamfundet inden 2030 gennem lokal støtte, katastrofehjælp, økonomiske muligheder og meget mere.
Fremme ansvarlig, inkluderende adfærd i 100 % af vores værdikædes aktiviteter.

Hiltons fokus på social indvirkning vil fortsat blive støttet af Hilton Global Foundation. Siden 2019 har det distribueret over $ 5 millioner til mere end 70 NGO’er og samfundsbaserede organisationer, der positivt påvirker de samfund, Hilton tjener. Fonden annoncerede for nylig 14 nye tilskud til organisationer, der støtter grupper, der er uforholdsmæssigt påvirket af COVID-19 og klimaændringer, herunder beskæftigelsesstøtte til asylansøgere, levering af medicinske forsyninger til støtte for lokale sundhedssystemer og bygning af bygårde.

Fra den 1. august 2022 vil Hilton-teammedlemmer også begynde at bidrage med, hvad der svarer til 1 USD pr. nat til Hilton Team Member Assistance Fund og Hiltons globale fond for hver booking, de foretager gennem virksomhedens “Go Hilton”-rejsefordel. Disse ekstra midler vil støtte programmer, der skaber større indflydelse i de samfund, hvor teammedlemmer bor og arbejder.

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: