Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Hilton förbättrar ESG-målen för att driva klimatåtgärder och social påverkan

När världen återvänder till att resa har det aldrig varit viktigare att göra det på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Med växande effekter från klimatförändringar och ökande efterfrågan på mer hållbara hotellalternativ, utvecklar Hilton sina åtaganden om miljö, sociala frågor och styrning (ESG) för att hjälpa till att bevara destinationerna där det är verksamt och skapa inkluderande tillväxt i samhällen runt om i världen.

Hilton lanserade sina 2030-mål för fyra år sedan som en del av sin ambitiösa ESG-strategi, ”Resa med syfte”, vilket gör det till det första globala hotellföretaget att sätta upp vetenskapsbaserade klimatmål. Nu, efter en strategisk översyn av dessa mål, utvecklande klimatvetenskap och bästa praxis, har Hilton uppdaterat sina mål för miljö och social påverkan.

Dessa uppdaterade riktmärken inkluderar mer ambitiösa miljömål och nya sociala mål för att hjälpa till att driva mer hållbar verksamhet och skapa möjlighetsmotorer i de samhällen de betjänar.

Hiltons stärkta mål för utsläpp av växthusgaser – som syftar till att minska utsläppsintensiteten med 75 % i sina hotell som hanteras och utsläppsintensiteten med 56 %, senast 2030 i franchiseavtal – har validerats av Science Based Targets-initiativet (SBTi), ett globalt organ som möjliggör företag. att sätta ambitiösa mål för utsläppsminskningar i linje med den senaste klimatvetenskapen.

Banar vägen till nettonoll

I juni 2022 validerade SBTi att Hiltons uppdaterade mål för minskning av växthusgasutsläpp är i linje med en bana för att hålla den globala temperaturökningen till 1,5°C över förindustriella nivåer för att hjälpa till att begränsa effekterna av klimatförändringar. Den senaste klimatvetenskapen från FN:s Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) visar att det fortfarande är möjligt att begränsa den globala temperaturökningen till 1,5°C, men vi är farligt nära den tröskeln.

Genom att åta sig detta ambitiösa mål går Hilton med andra företags- och industriledare som svarar på IPCC:s brådskande uppmaning och mål som sattes upp under 2015 års klimatavtal i Paris. Hilton har också förbundit sig till ett koldioxidminskningsmål på under 2°C för sina franchiseägda fastigheter.

Dessutom tillkännagav Hilton ett nytt åtagande till riskkapitalfonden Fifth Wall’s Climate Tech Fund som kommer att investera i mjukvara, hårdvara, förnybar energi, energilagring, smarta byggnader och teknik för kolbindning för att minska koldioxidutsläppen i fastighetsbranschen på 10,5 biljoner dollar.

Dessa nya miljöåtaganden bygger på Hiltons långa historia av att leda besöksnäringen när det gäller att sätta specifika, mätbara miljömål som driver hållbar verksamhet, minimerar koldioxidutsläpp och skapar affärseffektivitet.

Hilton har utsetts till världs- och nordamerikanska Dow Jones Sustainability Index fem år i rad, en av de mest inflytelserika företagens hållbarhetsrankningar.

Skapa en motor av möjlighet

Som ett av världens största hotellföretag erkänner Hilton sitt ansvar att skydda samhällen och planeten, så att destinationerna där det är verksamt kan förbli levande och motståndskraftiga för generationer av resenärer.

Utöver utökade miljömål har Hilton bekräftat sitt åtagande att stödja de samhällen där det är verksamt genom att tillkännage tre uppdaterade mål för social påverkan:

Skapa 5 miljoner utbildnings- och karriärtillväxtmöjligheter för teammedlemmar och samhällen, med fokus på underrepresenterade grupper, senast 2030.
På ett meningsfullt sätt påverka 20 miljoner samhällsmedlemmar till 2030 genom lokalt stöd, katastrofhjälp, ekonomiska möjligheter och mer.
Främja ansvarsfullt, inkluderande beteende i 100 % av vår värdekedjas verksamhet.

Hiltons fokus på social påverkan kommer att fortsätta att stödjas av Hilton Global Foundation. Sedan 2019 har det delat ut över 5 miljoner USD till mer än 70 icke-statliga organisationer och samhällsbaserade organisationer som positivt påverkar de samhällen som Hilton betjänar. Stiftelsen tillkännagav nyligen 14 nya anslag till organisationer som stödjer grupper som påverkas oproportionerligt mycket av covid-19 och klimatförändringar, inklusive sysselsättningsstöd till asylsökande, tillhandahållande av medicinska förnödenheter för att stödja lokala hälsosystem och bygga urbana jordbruksgårdar.

Från och med den 1 augusti 2022 kommer Hilton-teammedlemmar också att börja bidra med motsvarande 1 USD per natt till Hilton Team Member Assistance Fund och Hilton Global Foundation med varje bokning de gör genom företagets ”Go Hilton”-reseförmån. Dessa ytterligare medel kommer att stödja program som skapar större genomslag i de samhällen där teammedlemmar bor och arbetar.

Var den första att kommentera

Leave a Reply

%d bloggers like this: