Press "Enter" to skip to content

Vedvarende energi i USA ramte en rekord på 28% i april

Mængden af elektricitet produceret af vedvarende ressourcer ramte en rekord på 28% i april, et gennembrudstal, der viser, hvor vigtig vedvarende energi er blevet i USA. energimarkeder.

Procentdelen af amerikansk elektricitet produceret fra vedvarende energi fra vind-, sol- og vandkraftdæmninger er steget støt, fra 8,6% i april 2001 til aprils 28%. Disse tal blev offentliggjort i denne uge af USA. Energy Information Administration, der sporer energidata for landet.

Hvad forklarer stigningen?

Der er flere grunde. Oven i det dominerede vind- og solanlæg den amerikanske energibygning.

De eneste ting, vi har tilføjet til nettet i løbet af det sidste årti, er vind, sol og naturgas. Det sker af to grunde. Den første er omkostningerne. Vedvarende energi er simpelthen den mest økonomisk konkurrencedygtige strøm, der i øjeblikket er tilgængelig, sagde Kelly-Detwiler.

I 2021 var omkostningerne ved at producere en megawatt time elektricitet fra en ny vindmølle $ 26 til $ 50. Den samme mængde elektricitet fra den billigste type naturgasanlæg varierede fra $ 45 til $ 74, og at føderale og statslige mandater og incitamenter til at øge mængden af ren energi, der blev brugt.

Var vejret en faktor?

April plejer at være en særlig blæsende måned, og dette forår var mere blæsende end de fleste, der kommer også mindre strøm ind i nettet fra fossile brændstoffer og atomkraft om foråret. Det skyldes, at efterspørgslen efter elektricitet generelt er lavere på grund af det milde vejr, og fossile brændstoffer og atomkraftværker bruger tiden til vedligeholdelse og tankning, hvilket reducerer deres produktion.

En anden overraskelse var, at vind- og solenergi tilsammen i april producerede mere elektricitet end atomkraftværker.

Historisk set har atomkraftværker, der er kulstofneutrale, pålideligt produceret omkring 20% af den amerikanske elektricitet. I april faldt det tal til 18 procent, mens vind og sol tilsammen lå på 19,6 procent.

Atomreduktionen er delvist et resultat af lukningen af to anlæg i det forløbne år, Indian Point i staten New York og Palisades i Michigan, samt planlagte vedligeholdelseslukninger.

Vil tendensen fortsætte?

Når alle amerikanske kulstofneutrale energikilder lægges sammen – atomkraft, vind, vandkraft og sol – kom næsten 46% af USA’s elektricitet i april fra kilder, der ikke bidrager med drivhusgasser til miljøet, viser føderale data.

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: