Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Startup i Bengaluru lanserar en celltillverkningslinje för att öka Indiens elektriska rörlighet

Den Bengaluru-baserade startupen Log9 Materials med avancerad batteriteknologi har avslöjat en egenutvecklad celltillverkningsanläggning på sitt campus i Jakkuru, som syftar till att uppfylla Indiens framtida mål för elmobilitet.

Med den nylanserade anläggningen siktar startupen på att uppnå minst 50MWh av maximal cellproduktionskapacitet under nästa år, och sedan skulle de skalas upp till över 5GWh under de kommande 3-5 åren.

Företaget kallade invigningsdagen ”Day Zero” för att markera sitt sjuårsjubileum. Day Zero hänvisar till startpunkten när det gäller att omforma elektrisk mobilitet i Indien och omdefiniera innovation för de kommande åren, och viktigast av allt, fira en speciell dag som markerar den gynnsamma början på en evig förvandling i Indiens elbilssektor.

Var den första att kommentera

Leave a Reply

%d bloggers like this: